Mekin rakastamme käsintehtyjä voileipiä, mutta on todella vaikea uskoa, että Helsinki-Vantaan lentokentän Cafe Torin "Chicken Bacon BBQ" -leivät on tehty käsin. Joku on voinut sormella tökätä, ehkä.
Voi slogan tietysti tarkoittaa, että voileipätehtaassa rakastetaan käsin tehtyjä voikkareita, vaikka nämä eivät sellaisia olekaan.
Muuten: käsintehty ei ole laadun tae, sitä on monenlaista tumpeloa ja pölvästiä.
Itse kaksi kesää voileipätehtaalla töitä tehneenä uskon, että kolmioleivät on ihan käsintehtyjä... liukuhihnalla tosin. Itekin oon läntänny tuhansien leipien väliin kaks tomaattia, kolme kurkkua, ja sit veitsellä kolmioiks! Käsityön raja on kyl tässä aika häilyvä.
VastaaPoistaJa pitää vielä tarkentaa, et meidän Kontulassa käsin kasaamat leivät meni kaikille Suomen ABC-asemille (ja muihinkin paikkoihin), eli volyymit oli ihan järjettömän isoja.
VastaaPoistaKiitos kokemuksen jakamisesta ja täydentävästä tiedosta. Aika hurjalta kuulostaa, että tuollaisia volyymejä kokoonpannaan käsin. Koneiden täytyy olla kalliita....
VastaaPoistaTässä keississä on mainio markkinointikierre: taloudellisesta pakosta (tehdastöhkän kokoonpano on edullisempaa ihmisin kuin konein) tehdään hyve (käsintehty).