torstai 10. lokakuuta 2013

Saarioisten (broileri-)lasagne

Helsingin Sanomissa kiinnitettiin muutama päivä sitten huomiota siihen, että Saarioisten valmisruuista löytyvä ”E-kooditon” lasagne on tehty koneellisesti erotellusta broilerista, eikä naudasta.

Vaikka meille ruokahifistelijöille lasagne ei tuo mieleen nautaa, kuten Helsingin Sanomien toimittajalle, vaan porsaan ja naudan, niin kiistämättä mielikuvissamme lasagnen tekeminen vaatii nelijalkaisen eläimen teurastamista.


Soijakastike, italilaisten kokkien salaisuus, jonka Saarioinen ratkaisi.
Onhan meillä broileripulliakin, Saarioinen, miksi ette kutsu einestänne reilusti broilerilasagneksi?

Muuten olemme sitä mieltä, että aina kun tuotteessa on kukon kuva, on syytä vilkaista tuoteselostetta, että sisältääkö eines mainoksensa mukaisesti siipikarjaa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti